Zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungere optimalt.
Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapi påvirke organerne til at bedre kroppens funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Behandlingen
Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad (spænding), hudens tilstand m.m. Danner jeg mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance. På forhånd er det svært at sige, hvor mange behandlinger der er nødvendige - alt afhængig af problemet.

Mest alm. problemer jeg ser i klinikken:

Muskelsmerter
Gigt
Migræne/hovedpine
Overgangsgener
Bihulebetændelse
Mellemørebetændelse
Kolik
Gener i forbindelse med kemoterapi/strålebehandling.

En zoneterapibehandling varer ca. 1 time, pris 400,- kr
Børn ½ time pris 250,- kr

  TIL FORSIDEN
Sundhedscenter· Dronningensgade 25 · 4800 Nykøbing F